Ronde van Zwitserland

De rit bestaat uit een lus van 457 kilometer die vier keer moet. Het peloton reed tijdens de eerste etappe vier keer een lus rondom Küsnacht.


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit

Tussendoor hebben de renners één min of meer vlakke rit vier heuvelraces en twee bergetappes voor de.

. De Ronde van Zwitserland is daarin een belangrijke pijler richting La Grande Boucle. Wielrennen Dag twee in de Ronde van Zwitserland. Tussen Küsnacht en Aesch moeten de renners 1994 kilometer en een kleine 3000 hoogtemeters bolwerken.

In de Ronde van Zwitserland soleerde Andreas Leknessund maandag naar de zege maar kennelijk wist een deel van het peloton niet dat de Noor nog voorop was. De Noor Andreas Leknessund heeft maandag de tweede etappe in de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven. Vandaag trapt de Ronde van Zwitserland af op een heuvelcircuit.

We zijn dan in 1942. Hier vind je het etappeschema van de Ronde van Zwitserland 2022. De wedstrijd vindt plaats in de derde week van juni.

Maandag 13 juni 2022 om 1155 Na de zege van Stephen Williams gaat de Ronde van Zwitserland verder met weer een serieuze etappe. Andreas Leknessund heeft de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland op zijn naam geschreven. De Ronde van Zwitserland start op zondag 12 juni en finisht op zondag de 19e.

Kübler is de eerste van de twee die de Ronde van Zwitserland wint. Met het klimmen en dalen in de Zwitserse bergen proberen de renners die laatste procentjes aan te scherpen. De Ronde van Zwitserland is de tweede grote voorbereidingskoers op de Ronde van Frankrijk.

De jonge Noor liet zijn medevluchters achter op de laatste klim van de. Stephen Williams Bahrain-Victorious heeft de openingsetappe in de Ronde van Zwitserland op zijn palmares gezet. Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022.

Ronde van Zwitserland 2022 Stephen Williams won de openingsrit van de Ronde van Zwitserland. In de Leiderstrui maakte een uitgebreide voorbeschouwing. De meerdaagse wielerkoers start in Küsnacht en eindigt een week later met een individuele tijdrit.

De volgende etappe is weer een heuvelrit dit keer met de laatste top op 14 kilometer van de. Deze zondag op 12 juni vangt de 85ste editie van de Ronde van Zwitserland. Andreas Leknessund 23 heeft de mooiste zege uit zijn carrière behaald in de Ronde van Zwitserland.

De Italiaan van EF Education. De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in Zwitserland. De Ronde van Zwitserland gaat dinsdag verder met de derde etappe van Aesch naar Grenchen waar Ellen van Dijk haar succesvolle werelduurrecordpoging deed.

Ronde van Zwitserland 2022. De etappes van de Ronde van Zwitserland 2022 De 1e etappe bestaat uit een heuvelachtige lus rond Küsnacht. Etappeschema van de Ronde van Zwitserland.

Dit weekend staat wielrenfans weer een indrukwekkend en heuvelachtig spektakel te wachten. De Brit Stephen Williams Bahrein-Victorius heeft de eerste rit in de Ronde van Zwitserland gewonnen na een sprint van een elitegroep. Dat leggen de renners viermaal af.

Dit zijn de deelnemers de favorieten en het parcours van deze editie van de Ronde van Zwitserland. Een pijnlijk moment voor Alberto Bettiol in de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland. De beloftevolle Noor van Team DSM maakte in de rit naar Aesch deel uit van.

Op de laatste beklimming van de Küsnachter Berg roerden. De finish ligt een kleine 4 kilometer na een klimmetje van 38. Een pijnlijk moment voor Alberto Bettiol in de tweede etappe van de Ronde van Zwitserland.

De Ronde van Zwitserland 2021 Foto. De Ronde van Zwitserland gaat vandaag van start in Küsnacht een plaats op de oostoever van de Zürichsee. Koblet 17 jaar op dat moment is dan nog te jong om te dromen van glorie in zijn eigen.

Maandag 13 juni 2022 om 1803. Maandag 13 juni 2022 om 1803. De Ronde van Zwitserland begon vandaag met een rit van 1776 kilometer.

Wij zenden uiteraard elke etappe uit via onze gratis online live. De Italiaan van EF Education. De afgelopen twee edities.

In de finale staken Ilan Van Wilder en. Live verslag etappe 1. In de rit tussen Küsnacht en Aesch moet.

De renner van Team DSM kwam solo aan.


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Pro Cycling Cycling Road Cycling


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Team Quick Step Floors Bike Team Cycling Team Cyclist


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


2019 Maximilian Schachmann Wins 5th Stage Catalonie 29 Mrt


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Tom Dumoulin Alpecin


Klein Zwitserland Mortsel Wandelen Vakantie Zwitserland


Laurent Fignon Cyclisme Laurent Fignon


Peter Sagan Bora Hansgrohe Racing Cyclist Sagan Cycling


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


Hennie Kuiper Wins The 1985 Milan San Remo Milan Juan Fernandez Milano


Elia Viviani Of Italy And Team Quickstep Floors Purple Points Jersey During The 101st Tour Of Italy 2018 Stage 20 A 214km Stage From Susa To Fietsen


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel